Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ВО ВРСКА СО ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА УЧЕБНА 2018/19 ГОД !

2018-08-31 14:48:03Се известуваат родителите и учениците дека наставата во новата 2018-2019 учебна година ќе започнува од 8:00 часот.

Само во понеделник (3.9.2018 год.) наставата ќе започне во 8:30 часот (поради неможност за навремено информирање на сите родители и ученици).

Приредбата за свечен прием на првачињата ќе започне во 9:00 часот и ќе се одржи во спортската сала на училиштето.

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu