Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

ПОСЕТА НА ЦАРИНСКА УПРАВА НА Р.М. ОД СТРАНА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД IIа одд.

2018-10-01 22:24:28На 26.09.2018 год. за реализација на часот за професионална ориентација на учениците, учениците од IIа одд. ја посетија Царинската управа на Р.М.

При посетата на Царинската управа на Р.М.учениците беа дочекани од вработените на царинската управа.

Целта на посетата беше нивна едукација за работата на царинската управа, особено во делот на заштита на здравјето и животот на населението. Тие имаа можност да видат запленета стока, а во дворот на управата им беше покажана вежба со царинско куче за наоѓање на дрога.     

  

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu