Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Учество на ликовен хепенинг во Градски парк - Школка

2018-10-08 16:12:39Учениците од 4-б одд од ООУ„Коле Неделковски“ зедоа учество на Ликовниот хепенинг во Градски парк - Школка кој се одржа на 22.09.2018 год.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu