Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на ученици од IV-б одд. на Природонаучниот музеј во Скопје

2018-10-08 16:16:12Учениците од 4-б одд. на 20.09.2018 год. беа во посета на Природонаучниот музеј во Скопје со цел запознавање со растителниот и животинскиот свет и нивните природни живеалишта.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu