Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Еднодневна екскурзија во Прилеп и околината за учениците од 4 одд.

2018-10-08 16:22:45Еднодневна екскурзија во Прилеп и околината за учениците од 4 одд. од ООУ „Коле Неделковски“ - Скопје.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu