Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Зоолошката градина во Скопје од страна на учениците од 2-а одд.

2018-10-18 17:32:16Учениците од 2-а одд. беа во посета на Зоолошката градина во Скопје.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu