Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на книжарницата „Три“ од страна на учениците од II-в одд.

2018-11-05 21:39:26На ден 01.11.2018 (четврток) учениците од II-в одделение ја посетија книжарницата „Три“.Во рамките на посетата разговараа со писателката Виолета Танчева - Златева која им ја пренесе љубовта кон книгите.Учениците се запознаа и разгледаа интересни книги,сликовници и енциклопедии за нивната возраст.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu