Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на театарската претстава „Нашата љубов“ на учениците од 2-ро до 9-то одд.

2019-03-24 00:15:51На 20.03.2019 год. учениците од 2-ро до 9-то одд. од ООУ „Коле Неделковски“ присуствуваа на театарската претстава „Нашата љубов“ која се одржа на малата сцена во МНТ.
Интерес, брилјантност, сензуалност во детските очи. Прекрасни спомени, дружење во еден посебен сончев ден.

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu