Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Средба со писателот Стојан Тарапуза

2019-04-01 22:27:52На ден 28.3.2019 год. учениците од ООУ „Коле Неделковски“ остварија средба со писателот Стојан Тарапуза. Учениците прочитаа приказни, од познатиот собирач на народни умотворби Марко Цепенков. Средбата се одвиваше со интерактивна дискусија. Децата поблиску до писателот. Можеби еден ден - идни писатели.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu