Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на МТВ од страна на учениците од 2-в одд.

2019-05-21 16:40:57На ден 17.05.2019 година (петок) учениците од II-в одделение ја посетија Македонската Радио Телевизија.Учениците се запознаа со начинот на подготовка и снимање на детската емисија „ 5 + фамилија “.Имаа прилика да се запознаат и да разговараат со продуцентот и глумците од серијата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu