Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Свечен прием на првачиња

2019-09-02 20:14:28Традиционално,како и секоја година,така и оваа учебна 2019 / 2020 година,првиот училишен ден го започнавме со приредба со која им посакавме добредојде на новите ученици-малите првачиња.

 

Приредбата се состоеше од неколку точки, ритмичка и ораторска. Сите заедно учениците,наставниците,директорката и претставниците од општина Центар на првачињата им посакаа среќен почеток, многу здравје и се разбира многууу ПЕТКИ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu