Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Час по Вештини на живење

2019-10-15 18:50:00Се наоѓаме во екот на правење зимница. Креативните раце на учениците од 7а и 7в одд. изработија прекрасни проекти на тема „Зимница во секој дом“ кои беа исполнети со рецепти за зимница од вредните ученици од ООУ „Коле Неделковски“, Центар - Скопје.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu