Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Реализација на добиениот грант од проектот на МИО-УСАИД

2020-02-10 18:17:53 

Во рамките на проектот на МИО – УСАИД и добиениот грант во ООУ „Коле Неделковски“ - Скопје се изврши реконструкција на ходниците, порталот на влезната врата на училиштето и скалилата. Поканети беа претставници од проектот на МИО-УСАИД, градоначалникот на Општина Центар, изведувачите на проектот, советници од БРО, претставници на Училишниот одбор на училиштето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu