Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Документи за запишување на првачиња

2022-03-14 11:51:01Потребни документи за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2022/2023 год.

Информација за запишување на ученици во прво одделение

Пријава за упис на ученик во прво одделение

Реонизација

 

Документи за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2021/2022 год.

Информација за запишување на ученици во прво одделение

Пријава за упис на ученик во прво одделение

Реонизација

 

Документи за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2020/2021 год.

Информација за запишување на ученици во прво одделение

Пријава за упис на ученик во прво одделение

Реонизација

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu